Известие

Collapse
No announcement yet.

Бял пушек на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    Аз
    Пушенето се получава от нередовно настъпване Маркуча ако е този от кулера към турбото, и на доста нови коли все е омаслен външно. Важното е вътре да е сух. Този майстор със 147-цата ми го беше препоръчвал един колега от Дряново. Викаше, че наистина му били слабост италианките и щял да ми свърши работа, ако има нещо. Чак мислех като минавам от там, да отида някой път при него с информативна цел.
    Може и да си прав,но просто няма къде да я настъпвам-ходя на работа и се прибирам-около 1 км градско.Но иначе-при всяка една възможност-яко газ!Всички ми казват че ще се пребия с тази кола.Само че като всяка една нов внос-има какво да се желае-гуми,носачи...
    Да,майстора си го бива,утре ще му я закарам да го види този маркуч.

Comment

Първоначално публикувано от Isa Покажи съобщение
      А откъде да си намеря емблема за отпред?
      http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1502
      Пиши едно лично съобщение на този човек.Той прави и ще ти обясни как да си я сложиш.
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Я снимай едно клипче да видим как точно пуши!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
          Я снимай едно клипче да видим как точно пуши!
          ок,утре или до края на седмицата,ще кача едно клипче.

Comment

На колко градуса е нормално да се движи тази кола?-90?А ако я настъпя и стигне 100-нормално ли е?

Comment

Нормалното е 90,малко след 90 трябва да се включи първата по-слаба степен на вентилаторите,ако държи между 90 и 110 провери дали се включват вентилаторите на слабата степен(ама като не знаеш каква е разликата между слабата и силната не ми е ясно как ще се ориентираш)
              Проверявай си ежедневно нивото на маслото и антифриза ,то ще си покаже от какво пуши.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                Нормалното е 90,малко след 90 трябва да се включи първата по-слаба степен на вентилаторите,ако държи между 90 и 110 провери дали се включват вентилаторите на слабата степен(ама като не знаеш каква е разликата между слабата и силната не ми е ясно как ще се ориентираш)
                Проверявай си ежедневно нивото на маслото и антифриза ,то ще си покаже от какво пуши.
                Да,друго май не ми остава като вариант,защото всеки майстор казва нещо ново и различно-дюзи,турбо...ще видим

Comment

Мммм даа,колкото повече мнения слушаш от различни "майстори" толкова повече започваш да се объркваш.Аз имам наблюдение над автосервизната дейност в Габрово и твърдо мога да заявя,че НЯМА кадърен майстор на италиански коли в областта,за този от Дряново нямам наблюдения.Както и мен всички майстори в Габрово ме убеждаваха,че няма как да извадя коляновия вал на КуВе-то без да сваля мотора,но уви,който иска мога да правя показно.Пресен случай от снощи.На 1.4 ТС колата започнала да мени яко обороти и не може да се форсира.Човека обиколил целия град и всеки му казал различни мнения само не и това,което се е случило с мотора,даже стигнали и до основен ремонт,накрая се оказа,че колата има газ и гръмнала в колекторите и се сцепили съединителните гумички на двете части.Това го казвам да не слушаш всеки,който ти каже нещо.
                  Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                  Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                    Мммм даа,колкото повече мнения слушаш от различни "майстори" толкова повече започваш да се объркваш.Аз имам наблюдение над автосервизната дейност в Габрово и твърдо мога да заявя,че НЯМА кадърен майстор на италиански коли в областта,за този от Дряново нямам наблюдения.Както и мен всички майстори в Габрово ме убеждаваха,че няма как да извадя коляновия вал на КуВе-то без да сваля мотора,но уви,който иска мога да правя показно.Пресен случай от снощи.На 1.4 ТС колата започнала да мени яко обороти и не може да се форсира.Човека обиколил целия град и всеки му казал различни мнения само не и това,което се е случило с мотора,даже стигнали и до основен ремонт,накрая се оказа,че колата има газ и гръмнала в колекторите и се сцепили съединителните гумички на двете части.Това го казвам да не слушаш всеки,който ти каже нещо.
                    Да,затова ще си гледам маслото и антифриза....и ще беснея,че ми пуши колата
                    А за майсторите-малко ще почина)))

Comment

То хубаво си чешем пръстите ама пусни някоя друга снимка да я видим тая кола де .
                      Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                        То хубаво си чешем пръстите ама пусни някоя друга снимка да я видим тая кола де .
                        Ще пусна и за това има време.Разбрах уж какво й е,като я направя ще ви се изфукамНищо особено-светло сива,фейслифткожен салон и всички екстри,характерни за италианските коли.)))

Comment

нищо особено феислифт с кожа вика

колежке има тема гараж на 147 я виж и попълни лексикона който се намира там че и на мен ми стана много интересно каква белисима имаш надявам се проблема да остане в миналото и да си караш алфичката с кеф
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщение
                            нищо особено феислифт с кожа вика

колежке има тема гараж на 147 я виж и попълни лексикона който се намира там че и на мен ми стана много интересно каква белисима имаш надявам се проблема да остане в миналото и да си караш алфичката с кеф
                            Нещо не мога да я намеря тази темаНе се справям много добре с този сайт,не е като фейсбук)))

Comment

Честито за придобивката. Ето линка http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27013 , колежке. И не забравяй да се снимаш заедно с колата .
                              No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                              Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                              e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
                                Честито за придобивката. Ето линка http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27013 , колежке. И не забравяй да се снимаш заедно с колата .
                                Aми да,ама колата е на ремонт.Значи ще отложа снимките

Comment

Working...
                                X